Hálózatba kötött gépek.

Időt aratni, pénzt megtakarítani

Hisszük, hogy Ön most többet tud kihozni CLAAS gépeiből, mint valaha. A nagyság és a teljesítmény még nem minden. Hitünk szerint az intelligencia az egyik alapvető összetevő a nagyobb hatékonysághoz.

Ezért hálózatba kötöttük gépeinket.

Hálózatba kötött gépek.

Időt aratni, pénzt megtakarítani

Hisszük, hogy Ön most többet tud kihozni CLAAS gépeiből, mint valaha. A nagyság és a teljesítmény még nem minden. Hitünk szerint az intelligencia az egyik alapvető összetevő a nagyobb hatékonysághoz.

Ezért hálózatba kötöttük gépeinket.

Hálózatba kötött gépek

A CLAAS egymással kombinálható építőkövekkel biztosítja, hogy Ön a rendszert tökéletesen az igényeihez szabhassa.

REMOTE SERVICE

Gyors problémamegoldás

  • A gép felismeri a zavarokat, és tájékoztatja a gépkezelőt
  • A gép hibaüzenetet küld a szerviz partnernek
  • A szerviz partner a távolból meghatározza a hibát

Az Ön előnye az azonnali problémamegoldás: az alkatrész szállítása és beépítése a lokalizált helyszínre.

Proaktív szerviz

  • A gép elküldi a várható szerviz igényeket a szerviz partnernek
  • A szerviz partner javaslatot tesz a karbantartás idejére
  • A szerviz partner megrendelni a CLAAS ORIGINAL alkatrészeket a várható karbantartási igények alapján

Az Ön előnye: a karbantartási és szerviz munkálatok gyors elvégzése

TELEMATICS

A TELEMATICS egy digitális adatátviteli rendszer, amellyel a megfelelően felszerelt kombájnok, silózók és traktorok munkaadatai, nyomvonalai és hozamadatai folyamatosan lehívhatók és dokumentálhatók. A rendszer a gépek minden adatát mobilhálózaton lehívja, egy szerverre továbbítja, ahol feldolgozza és elmenti. A szerverről ezeket Ön interneten keresztül otthoni vagy irodai számítógépével, laptopjával vagy okostelefonjával akár azonnal, akár utólagosan a TELEMATICS portálra belépve lehívhatja, kiértékelheti vagy további feldolgozásra bármelyik használatos farmmenedzsment programba exportálhatja.

Automatikus dokumentálás

A dokumentálás kényelmes módja az „automatikus dokumentáció“. Ez az építőkocka sok munkát levesz az Ön válláról, egyidejűleg javítva az adatok kezelésének biztonságát. Ha egyszer Ön meghatározta a területhatárokat a TELEMATICS-ban, onnantól kezdve a rendszer felismeri, hogy az egyes gépek mely nyomvonalon tartózkodnak, és magától meghatározza a területhatárokból, illetve a nyomvonalakból kiindulva minden egyes megbízáshoz a területre vonatkozó dokumentációt.

Rendelje meg most

Az applikáció a mobil munkákhoz

Hogy Ön a TELEMATICS rendszert út közben is használhassa, a CLAAS applikációt kínál iOS és Android rendszerekhez. Ezt az applikációt ugyanúgy lehet kezelni, mint a TELEMATICS portált, és a „tájékoztatás, elemzés, optimalizálás“ lépéseken keresztül vezeti Önt a modern flottamenedzsmenten keresztül. Beépített navigációs funkció segít a különböző gépek adataihoz a legrövidebb módon eljutni. Az applikáció használója a gépadatok mellett az „automatikus dokumentáció“ összefoglalóját és állapotát is láthatja. Ez különösen az állandóan mozgásban lévő üzemvezetőknek nyújt lehetőséget arra, hogy minden munkamenetet egyszerűen szemmel tarthassanak.

Előnyei:

  • Egyszerű és jól érthető – bárhol és bármikor
  • Nincsenek többletköltségek
  • Fontos információk a munkafolyamathoz
  • A munkák és folyamatok gyorsan áttekinthetők

Letöltés iOS-re     Letöltés Androidra

TELEMATICS ON IMPLEMENT (TONI)

A TONI-val nemcsak az összes traktorra vonatkozó adatokat szerezheti meg, hanem ezek mellé a munkagép összes gépadatát is. Ez a megoldás nem csak a CLAAS gépekre korlátozódik, más gyártók munkagépei is elő vannak készítve a TONI-ra.

FLEET VIEW

Az applikáció a logisztikai lánc minden gépkezelőjét folyamatosan tájékoztatja a flotta gépeinek helyzetéről és a magtartályok telítettségéről.

Csökkenti az állásidőket és a szükségtelen átfedéseket. Így a betakarítógépek teljesítménye teljes mértékben kihasználható, a csökkentett üzemanyag-felhasználás miatt csökkennek a költségek, és kevésbé lesz terhelve a talaj. A LEXION, TUCANO vagy JAGUAR gépek okostelefonra vagy tabletre küldött adatai a szántóföldi logisztika hatékonyságának ugrásszerű növekedését teszik lehetővé. Különösen a hosszú munkanapokon érezhető, mennyire csökkenti a CLAAS FLEET VIEW applikációja a gépkezelők leterheltségét.

Töltse le iOS-re