Szerviz

Szervizüzletág

Az első fontos lépés, a lehető legrövidebb idő alatt a pontos szakmai információcsere Ön és szakembereink között. Célunk a munka tervezhetőségének pontosítása és a gép állásidejének minimalizálása. Szolgáltatásainkat Partnereink ma már több mint háromezer erő-, betakarító- és mezőgazdasági vagy építőipari munkagéphez veszik szerződéses keretek között igénybe. Ezt a dinamikus fejlődést és Partnereink minőségi szolgáltatás iránti igényét követve kiépítettük ügyfélkapcsolati vezető hálózatunkat. Ők a telephelyükhöz tartozó térségükben koordinálják partnereink szolgáltatási megrendeléseit, ehhez igazítva szervizszerelőink munkáját. „Segítő kezet” nyújtva mindenkor.

Szervizmérnökeink gépspecifikus tudásukat folyamatosan fejlesztik a gépgyártók képzésein. Az ott szerzett ismeretanyagot továbbadják szervizszerelőinknek, a munkatársaknak, ezzel is biztosítva a technikai újdonságok naprakész tudását. Gépkezelői oktatásokkal segítséget nyújtunk Partnereink részére a gépek szakszerű üzemeltetéséhez, az új gépberuházás gépeinek kiválasztásához. Hiszen Önök is tudják, hogy a hibát a jó gazda megelőzi.

A még mindig nélkülözhetetlen kalapács és villáskulcs mellett szakembereink többek között hordozható számítógépekkel, a legmodernebb szervizszoftverekkel, speciális elektronikai és hidrosztatikai mérőeszközökkel állnak készen a szolgáltatásra. Magyarországon hálózatunk közel 5000 m2 fedett szakműhellyel áll rendelkezésre, valamint 112 felszerelt gépjárművel szolgáljuk ki megrendelőinket, igény szerint a megadott helyszíneken is.

Szerviz díjcsomagjaink

A differenciált szervizcsomag előnyei

Az elmúlt évek és az évi több ezer gép tapasztalatai alapján  hat különböző szintű és tartalmú szervizcsomagot dolgoztunk ki, és vezettünk be. A legkedvezőbb az átalánydíjas szerződés, ami átlagosan 25 szervizmunkaóra díját jelenti, és lefedheti egy gép teljes éves javítási költségét.

Hosszú távon gondolkodva – fél áron

A folyamatos, a szervizszolgáltatásunk színvonalát fejlesztő beruházásainknak egyértelmű a célja: olyan szakszerű szervizkapacitást építeni, illetve fenntartani, amely biztosítja partnereink gépeinek folyamatos és költséghatékony üzemeltetését. Ezzel párhuzamosan azt is látni kell, hogy megelőzéssel és rendszeres szerviz jelenléttel az építőipar és a mezőgazdaság gépeit a jelenleginél jóval alacsonyabb árszínvonalon lehet szervizeltetni, üzemben tartani. Annak érdekében, hogy ne kelljen mindenkinek egységesen viselnie az alkalomszerű javításokra való rendelkezésre állás költségét, kollégáim néhány évvel ezelőtt differenciált árakat és szolgáltatási csomagokat dolgoztak ki. Ezt az elvet folytatjuk amikor érvénybe léptek új szolgáltatásaink árai. A rendszerességet, a megelőzést és az egyenletesebb terhelést támogató szakszerű szolgáltatásokat jelentős kedvezménnyel, közel fél áron nyújtjuk az eseti szolgáltatások árszínvonalához képest. Ezzel kívánjuk támogatni partnereink „tervszerű, megelőző karbantartás” alapú gondolkodását. Hisszük azt, hogy csak ez a rendszeres együttműködés biztosíthatja Önöknek és az Axiál Kft.-nek is hosszú távon az alacsonyabb költségszint melletti folyamatos munkavégzést.