CLAAS kollekció

A CLAAS a mezőgazdasági gépek mellett több mint 15 éve forgalmaz munkaruházatot, pólókat és pulóvereket, mellényeket, kabátokat, kiegészítőket hölgyeknek és uraknak egyaránt.

CLAAS a jövő generációjáról is gondoskodik, így a legkisebb „gazdák és gazdasszonyok” számára is elérhetők már a kiváló minőségű, praktikus és kényelmes ruhadarabok, hiszen tudjuk, nem lehet elég korán kezdeni. A kis „traktorosoknak” egyedi rugdalózót, pulóvert és pólókat kínálunk. Emellett baba ágynemű, hajgumi, sőt még nyaklánc is szerepel a CLAAS kínálatában, hogy még inkább közelebb hozza a gyermekeket a CLAAS gépek világához. A plüssfigurákról, se feledkezzünk meg, hiszen a szervizes mackó vagy plüss XERION ugyanúgy része a kollekciónak.

A CLAAS kollekcióért kattintson katalógusunkra, vagy keresse területileg illetékes kollégáinknál, üzleteinkben, vagy kattintson Webshopunkra!

AXIAL Webshop

Szórakozás

A technológia szórakozás is lehet, és inspirációt is adhat egyszerre  – és nem csak a szántóföldön. A CLAAS szórakozást is kínál, hogy szabadidőd vidáman tölthesd el. Tarts egy kis szünetet, és mutasd meg, milyen jó versenyző lenne belőled egy izgalmas traktorversenyen, vagy engedd szabadon kreativitásodat az online színezőnkkel!