ÚJDONSÁG: DISCO 1010

Nagy a munkában - kompakt a közlekedésben.

A DISCO 1010 TREND és COMFORT modellek nagy munkaszélességet kínálnak 9,70 vagy 9,90 méteren, a kívánt átfedéstől függően. A CLAAS megoldása 9 darab (azaz kettővel több) kaszatárcsát kínál, a 3,80 méteres tényleges munkaszélességért kaszaegységenként.

disco-1010-stage-banner

ÚJDONSÁG: DISCO 1010

Nagy a munkában - kompakt a közlekedésben.

A DISCO 1010 TREND és COMFORT modellek nagy munkaszélességet kínálnak 9,70 vagy 9,90 méteren, a kívánt átfedéstől függően. A CLAAS megoldása 9 darab (azaz kettővel több) kaszatárcsát kínál, a 3,80 méteres tényleges munkaszélességért kaszaegységenként.

Nagy kaszálási területteljesítmény - színtiszta erő.

Nem számít, melyik DISCO nagy területteljesítményű kaszáról van szó, a választás mindig helyes. Mindegyikben közös, hogy a legjobb vágási eredményt a MAX CUT kaszasínnek köszönhetően biztosítják. A gazdálkodók tudják a legjobban, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező fűkaszára van szükségük. Mi pedig ezeknek a tulajdonságoknak megfelelő gépet kínálunk: szársértővel vagy anélkül, rendképzéssel vagy tolt üzemmóddal. A különböző gép-változatok széles választéka biztosítja, hogy DISCO fűkaszát mindig az ügyfelek által kívánt módon lehet használni.

Kik állnak a DISCO mögött?

Örömmel mutatjuk be néhány olyan munkatársunkat, akik szívüket-lelküket beleadják kaszáink fejlesztésébe. Ők teszik a DISCO kaszákat DISCO kaszákká.

DISCO 1010 - mert a kaszálás élménye a szántóföld felé vezető úton kezdődik.

Cornelia Paul, a DISCO projektmenedzsere tudja, mi a fontos: „Tudatosan fejlesztettük ki ezt az egyedülálló összecsukható koncepciót. A vektoros összecsukás lehetővé teszi a legnagyobb munkaszélességek biztonságos szállítását is a súlypont közepén."

A kombináció előnye, hogy hihetetlenül könnyen manőverezhető, és a fűkasza alig lendül hátra, így a keskeny vagy lejtős átjárókon is könnyedén áthalad.

DISCO - kiemelkedő szakértelemmel és gyakorlatias megközelítéssel fejlesztjük gépeinket.

Matthias Berger több, mint 17 éve vesz részt a DISCO fűkaszák fejlesztésében: "Tesztszerelőként és vállalkozóként magam is használom a gépeket nap, mint nap. Így tudom, milyen fontos az intuitív kezelhetőség, különösen a hosszú munkanapokon.”

Az intelligens egyszeres kiemelés egyik legnagyobb előnye, hogy a gép könnyedén kaszál bármilyen emelkedőkben gazdag területen is, a beállítások változtatása nélkül.

DISCO - a zökkenőmentes működésért. Gépek folyamatos használatra.

Christian Schmidt a DISCO sorozat összeszerelési vezetőjeként a kezdetektől fogva biztosítja a minőséget: „Alapszabályokat fektettünk le a gépek lehető leghosszabb élettartamának érdekében. A középső blokk, a kiemelés és a kaszasín a legjobb minőséget képviselik és tartósak. Egyetlen gép sem hagyja el úgy a gyártósorunkat, hogy előzőleg ne teszteltek volna le 100%-os alapossággal."

A gép legnagyobb előnye, hogy ezek a modellek a legmegbízhatóbb és legtartósabb fűkaszák a piacon.


Színtiszta erő.

DISCO 1010.

Ideális szállíthatóság, hiszen a kasza kompakt és közel helyezkedik el a traktorhoz, anélkül, hogy kanyarodáskor veszélyeztetné a szembejövő forgalmat. Még a meredekebb átjárók is könnyedén leküzdhetők. A kaszaegységek ferde helyzete a fel- és lehajtáskor is sokkal könnyebbé teszi a hozzáférést. A vektorhajtást a hidraulikus ütközésvédelem hengerében található kiegészítő szelep valósítja meg. Ezen kívül a kaszaegységek enyhén befelé vannak forgatva – ez biztosítja a legjobb rálátást a visszapillantó tükörben.


Kompakt és erőteljes kaszálás.

DISCO 9300 és 8500.

Felmerült a nagy területteljesítményű kaszára váltás gondolata? A DISCO 9300 TREND 9,10 vagy 8,90 méteres munkaszélessége, valamint a DISCO 8500 TREND 8,30 vagy 8,10 méteres munkaszélessége, illetve könnyű mozgathatóság ideális választássá teszi ezeket a gépeket. Természetesen a modellek a jól bevált MAX CUT kaszasínnel rendelkeznek. Ez ráadásul olyan további funkciókkal párosul, mint a kényelmesen használható késdoboz, a balra forduló kések és kaszatárcsák piros jelölése, valamint a különböző kenési intervallumok színkódolása, kényelmesebbé téve a karbantartást.


A körkörös kilátás garantált.

DISCO DUO.

A DISCO 9400 C DUO munkaszélessége 9,10 méter, így a tolt üzemben használható traktorok részére ez a legszélesebb kasza a piacon. A maximális kényelem érdekében a függesztési pozíció zavartalan rálátást biztosít a gépkezelőnek az eszközre és a munkaterületre is. Szükség esetén a kaszát át lehet alakítani front-hátsó kombinációra.


Kisebb üzemanyag-fogyasztás.

DISCO AUTOSWATHER.

Ha az egyik kaszatárcsa sebessége egy meghatározott szint alá csökken, akkor azt vizuális riasztás és hangjelzés kíséri. Ez azt jelenti, hogy a gép teljes teljesítménye mindig hasznosítható. A kívánt fordulóvégi kiemelés magasságát be lehet állítani szögérzékelő segítségével. A tárcsa sebességét ellenőrző rendszer és a szögérzékelő kombinálásával a kezelői hibák hatékonyan kiküszöbölhetők.


Mesteri kaszálás.

DISCO BUSINESS.

A DISCO 1100 BUSINESS, akár 10,70 méteres munkaszélességével a legnagyobb szársértős kasza a piacon. Verhetetlen területteljesítményével, intelligens technológiájával és kényelmes kezelésével járul hozzá a professzionális műveletek lenyűgöző végrehajtásához.

A DISCO 1100 BUSINESS fogas vagy görgős szársértővel van felszerelve. A DISCO 9200 C BUSINESS maximális munkaszélessége 9,10 méter, valamint szársértővel van felszerelve.


A klasszikus.

DISCO CONTOUR.

A kétféle munkaszélességnek köszönhetően (9,1/8,9 vagy 8,3/8,1 méter) a DISCO CONTOUR gondos és megbízható minden körülmény között.


Professzionális technológia minden helyzetben.

DISCO 1100 TREND

Ez a kasza olyan nagy volumenű mezőgazdasági műveletek során ideális, ahol nagyobb teljesítményű traktorokat használnak a flottában. A vezérlőterminál segítségével előzetesen beállíthatók a specifikus funkciók, mint például az egyéni kaszakiemelés. A gép továbbá a kabin kényelméből irányítható vezérlőkábel nélkül. Ráadásul a gépkezelő valamennyi funkciót képes irányítani a hidraulikakarokkal és a traktor sorvégi fordulókat kezelő rendszerén keresztül.

Nagy területteljesítményű kaszák 2, 3Munkaszélesség1

Kaszák tolt üzemmóddal

DISCO 9400 C DUO

9,10/8,90 m

Rendösszevezetés

DISCO 9200 C AUTOSWATHER

9,10/8,90 m

Szársértővel

DISCO 1100 C / RC | 9200 C BUSINESS

9,40-10,70 m4 | 9,10 m / 8,90 m

DISCO 9200 C / RC | 8500 C / RC CONTOUR

9,10 m / 8,90 m | 8,30 m / 8,10 m

Szársértő nélkül

DISCO 1100 TREND

9,40 m-10,70 m4

DISCO 1010 TREND / COMFORT

9,90 m / 9,70 m

DISCO 9300 | 8500 TREND

9,10 m / 8,90 m | 8,30 m / 8,10 m

1 Munkaszélesség frontfüggesztésű kaszával

2 "C" - verőujjas szársértő, "RC" - görgős szársértő

3 Modell elérhetőség országonként változó

4 Munkaszélesség a frontkasza szerint