CORTO Dobos fűkaszák

Jó ötletek egy csokorban.

Akár előre vagy hátra szerelhető, vagy vontatott gép mellett dönt – a CORTO dobos kaszára mindig számíthat.

CORTO Dobos fűkaszák

Jó ötletek egy csokorban.

Akár előre vagy hátra szerelhető, vagy vontatott gép mellett dönt – a CORTO dobos kaszára mindig számíthat.

CORTO. Dobos kasza nagy megbízhatósággal.

A gyors, megbízható és biztonságos kaszálás garanciája a CORTO fűkasza. Mindegy, hogy hátsó vagy frontfüggesztett gépről van szó – a CORTO kaszákra minden időben számíthat.

Megbízható hajtás

A robusztus ékszíjas konstrukció az erőt biztosan ésközvetlenül átviszi. A terhelési csúcsokat rugalmasan elsimítja.

ACTIVE FLOAT tehermentesítés

Nincs két egyforma földterület. A különböző körülmények, például vizes területek vagy száraz dombtetők, rugalmas alkalmazkodást kívánnak meg. Az ACTIVE FLOAT mindezt lehetővé teszi. A kasza talajnyomását rugalmasan lehet beállítani az egyszeres működésű munkahenger segítségével, akár menet közben is.

Egységes terményáram

A kaszadobok közötti nagy tér nagy áteresztőképességet és egyenletes terményáramot eredményez. Különböző opcionális továbbítóegységek segítségével a terményáram tovább optimalizálható és minden körülményhez hozzáigazítható.

Robusztus keret

A keresztirányban merev váz egy extra erős tárcsával van a dobhoz csavarozva, és könnyen hozzáférhető. Az egyenes vonalú hajtásrendszer gazdaságosan továbbítja az erőt az ékszíjakhoz.

Mindegy, hogy egyedüli gépként vagy egy kombikocsival együtt dolgozva, esetleg egy DISCO kaszával hatékony front- és hátsó kaszakombinációként: a CORTO frontfüggesztésű kaszák mindig jó benyomást tesznek.

Hátsó függesztésű kaszák

Mivel a kaszaegység a nehézségi pontban van függesztve, így a CORTO 3200 CONTOUR optimálisan követi a felszínt, még egyenetlen talajon és lejtőkön is.

PROFIL kapcsolási geometria

A PROFIL frontfüggesztésű kaszák egyedülálló kinematikájukkal és mélyen ülő fordulópontjukkal nagyon jól követik a talaj egyenetlenségeit. Az ACTIVE FLOAT tehermentesítő rendszerrel kombinálva maximális talajvédelem mellett minimális takarmányszennyeződés érhető el.

Igazodik

A CORTO 310 F és 285 F modelljei három dimenzióban követik a talajt, és egy forgókarral szabályozható a dőlésük is. Ez, a kompakt kialakításukkal kombinálva alkalmassá teszi az F-széria tagjait a hegyvidéken történő munkára, illetve kis traktorokhoz is.

CORTO 220 / 190

Az 2,10 és 1,85 méter munkaszélességű CORTO 220 / 190 kaszákkal a CLAAS a családi gazdaságokba is erős, robusztus dobos kaszákat kínál kibővített technológiai felszereltségekkel.

Talajkímélő és könnyen karbantartható

A nagy dobok hatalmas felfekvési felülete kíméli a talajt és csökkenti a talajnyomást. A felhajtható védőponyvák egyszerű karbantartást tesznek lehetővé.

Műszaki adatokMunkaszélesség (m)Szállítási szélességFelszerelésTLT fordulatszám (ford/perc)
Frontkaszák
CORTO 3200 F PROFIL3,053,00Háromszög1000
CORTO 310 F3,053,00Háromszög540/1000
CORTO 285 F2,822,76Háromszög540/1000
Hátsó függesztésű kaszák
CORTO 3200 CONTOUR3,052,05Kategória II1000
2202,101,95Kategória II540
1901,851,80Kategória II540

A felszereltség országonként eltérő lehet. Mérvadó a mindenkori érvényes árlista.

Több információ a CLAAS értékesítési partnerénél érhető el.