Maximális MOVE

Legjobb takarmányminőség az optimális talajkövetésnek köszönhetően

Az 1000 mm-es függőleges elmozdulásának köszönhetően a DISCO MOVE még nagy traktorok függesztőszerkezetén és nagy menetsebességnél is gyorsan és optimálisan tudja az egyenetlen talajt követni, s így a tiszta terményt biztosítani – a DISCO MOVE az Ön partnere, ha maximális rugalmasság kell.

Maximális MOVE

Legjobb takarmányminőség az optimális talajkövetésnek köszönhetően

Az 1000 mm-es függőleges elmozdulásának köszönhetően a DISCO MOVE még nagy traktorok függesztőszerkezetén és nagy menetsebességnél is gyorsan és optimálisan tudja az egyenetlen talajt követni, s így a tiszta terményt biztosítani – a DISCO MOVE az Ön partnere, ha maximális rugalmasság kell.

DISCO MOVE frontkaszák

Multifunkciós függesztőkeret

Az egyedülálló függesztőkeret garantálja a kasza gyors és egyszerű felakasztását. A kasza felakasztása vagy a traktor függesztőszerkezetére, vagy a gyorscsatlakozó háromszöggel lehetséges.

A fel- és leakasztáshoz nincs szükség kiegészítő támasztólábakra. A függesztőkeret kompakt építési formája szabad kilátást enged előrefelé.

Legjobb talajkövetés az átgondolt kinematikának köszönhetően

A DISCO MOVE vízszintesen és függőlegesen is a traktortól függetlenül mozog, és folyamatosan felveszi a talajkontúrt, így ütések nem érik a kaszatestet. A mélyen található forgáspont a kis-, a MOVE kinematika pedig a nagy talajegyenetlenségek követéséről gondoskodnak, így biztosítva az ideális talajkövetést a földeken egyedülálló, 1000 mm-es függőleges mozgási szabadsággal. A menet közben állítható ACTIVE FLOAT hidropneumatikus tehermentesítés szériafelszereltségként a függesztőkeretbe van építve.

A front- és hátsó kaszákat együtt vezérelni

A DISCO MOVE kasza kiválóan alkalmazható a DISCO nagy területteljesítményű kaszákkal együtt. Ez utóbbi felszereltségétől függően ugyanis a frontkasza vezérelhető a nagy területteljesítményű kasza hidraulikáján keresztül. A munkaminőséget javító többféle funkció mellett az automatikus folyamatok a gépkezelőt is tehermentesítik .

Kényelmes kezelés

A kaszán egy beállító jelzés (nyíl) mutatja az alsó húzó pontos magasságát. A színekkel és szimbólumokkal egyértelműen beazonosítható KENNFIXX®-csatlakozók teszik könnyebbé a hidraulikatömlők fel- és lecsatlakoztatását. Az ügyfelek erőgépük felszereltségének megfelelően megválaszthatják, hogy a hidraulikatömlők és a nyomásmérő melyik oldalra legyen felszerelve.

Mindent egy pillanat alatt

A kaszán lévő opcióként rendelhető dupla tükrök növelik a biztonságot a nehezen belátható kereszteződésekben.

FrontkaszákMunkaszélesség (m)KaszasínTárcsákGyors késcsere
DISCO 3600 FRC/FC/F PROFIL/MOVE3,40MAX CUT8
DISCO 3200 FRC/FC/F PROFIL/MOVE3,00MAX CUT7
DISCO 3150 F3,00MAX CUT7

●  Standard      ○  Opcionális      –  Nem elérhető

C = Verőujjas szársértő    RC = Gumihengeres szársértő    Hozzáadás nélkül = Szársértő nélkül    Rendterelő = Azonnali rendképzéshez

A felszereltség országonként eltérő lehet.

DISCO front függesztésű kaszák – egészen elöl

PROFIL – egyedülálló profilkövetés

A PROFIL kinematika vezeti a kaszasínt a talaj mentén. Ez lehetővé teszi, hogy a kasza a traktor helyzetétől függetlenül, három dimenzióban képes követni a talajegyenetlenségeket.

ACTIVE FLOAT – tehermentesítés profiknak

Az opciós ACTIVE FLOAT rendszerrel a kasza tehermentesítését az aktuális állapotoknak megfelelően kényelmesen, a fülkéből lehet beállítani.

Eredmények

A végeredmény magáért beszél: tiszta takarmány, tarlóvédelem, alacsony üzemanyag-fogyasztás és a kaszasín minimális kopása.

Maximális szélesség

A DISCO 3600 F / FC / FRC PROFIL modellek különösen alkalmasak olyan traktorokhoz, amelyek első tengelyét szélesebb abronccsal szerelték. Sőt mi több! A 3,4 méteres munkaszélesség maximális átfedést biztosít.

DISCO 3200 F / FC / FRC PROFIL

A DISCO 3200 PROFIL 3 méteres munkaszélességével ideális kiegészítése egy kaszakombinációnak, illetve egy hátsó függesztésű vagy vontatott kaszának.

DISCO 3150 F

Verhetetlen ár-teljesítmény arány: a DISCO 3150 F az erőt és a hatékonyságot ötvözi. Kompakt, közel helyezkedik el a traktorhoz, és tökéletesen követi a talaj vonalát. ACTIVE FLOAT tehermentesítés opcionális felszereltségként érhető el.