Az új DISCO oldalsó függesztésű hátsó kaszák most MAX CUT kaszasínnel felszereltek.

Nagyszerű technológia kompakt méretben.

A DISCO 100-as és 10-es sorozat oldalsó függesztésű hátsó kaszái ugyanúgy rendelkeznek a professzionálisan magas színvonalú a MAX CUT kaszasínnel, mint a nagyobb DISCO kaszák.

Az új DISCO oldalsó függesztésű hátsó kaszák most MAX CUT kaszasínnel felszereltek.

Nagyszerű technológia kompakt méretben.

A DISCO 100-as és 10-es sorozat oldalsó függesztésű hátsó kaszái ugyanúgy rendelkeznek a professzionálisan magas színvonalú a MAX CUT kaszasínnel, mint a nagyobb DISCO kaszák.

DISCO oldalsó függesztésű hátsó kaszák

Főbb jellemzők

  • MAX CUT a legjobb vágási minőségért
  • Tehermentesítés
  • Igény szerint rendelhető szársértő nélkül, verőujjas vagy gumihengeres szársértővel
  • Ráhajtás elleni védelem
  • Világító figyelmeztető jelzések
  • Parkolóállvány (rendelhető)

MAX CUT professzionális technológia.

A MAX CUT kaszasín kiemelkedő vágásminőséget nyújt alacsony karbantartás mellett. A kaszasín hullámos kialakítása lehetővé teszi, hogy a kaszatárcsák sokkal előrébb helyezkedjenek el. Ez nagyobb átfedést és optimális kaszálási eredményt nyújt.

Tehermentesítés

A nagy spirál tartórugó erővonala pontosan áthalad a fűkasza sínjének súlypontján. A belső és külső tartók egyenletesen továbbítják az erőt a kaszasínhez.

A kis spirálrugó végzi a tehermentesítést, ami csökkenti a kasza tarlóra gyakorolt súlyterhelését. Így a központi felfüggesztés előnyei most már az hátsó függesztésű, kisebb modellek esetében is elérhetőek.

DISCO oldalsó függesztésű hátsó kaszák1MunkaszélességGumihengeres szársértőVerőujjas szársértőSzársértő nélkül
DISCO 3603,40 m
DISCO 3203,00 m
DISCO 320 C3,00 m
DISCO 280 C2,60 m
DISCO 280 RC2,60 m
DISCO 240 RC2,20 m
DISCO 323,00
DISCO 282,60 m
DISCO 242,20 m

1 Modell elérhetőség országonként változó

Gépkapcsolat

Állítható csapszegek segítségével lehet a traktor szélességhez igazodni. Az elfordítható kardántengely-tartó mellett a villágítás kábel és a hidraulika tömlők integrált elhelyezkedése extra kényelmet biztosít a kezelésben.

Szállítási helyzet

A gép súlypontja még tovább tolódik a közepe felé, ami azt jelenti, hogy a traktor hátsó kerekeit érő megterhelés a lehető legegyenletesebben van eloszlatva. A kétoldali felhajhatóság pedig keskeny szállítási szélességet és tiszta kilátást biztosít hátrafelé.

Mechanikus ráhajtás elleni védelem

Ha akadályba ütközik, a kihajlás elleni védelem azonnal reagál, és a kaszaegység hátrafelé lendülhet. A folytatáshoz elegendő egy rövid alaphelyzetbe visszaállítás (tolatás). A kasza külső szélét egy további cső is védi a sérülésektől.

Lejtős és dombos területeken való felhasználhatóság

A rézsűre való különös tekintettel a tervezés alatt rendkívüli odafigyelés esett a teherbírásra, így egyes alkatrészeket speciálisan megerősítésre kerültek. A DISCO 10-es sorozat ideális árkok és töltések kaszálásához akár 45°-os szögben is.

Nagyfokú hozzáférhetőség

A védőponyva mindkét fele kényelmesen felhajtható. Ez optimális hozzáférést biztosít a karbantartási és tisztítási munkálatokhoz. A kasza külső peremének sérülése esetén a védőponyvát is külön lehet cserélni.

Helytakarékosság

A helytakarékos tároláshoz külön állvány áll rendelkezésre, így a kasza közvetlenül kiegészítő támaszok nélkül- a traktorra helyezhető.

Felkészült szársértésre

A DISCO 100 sorozat kaszái szársértővel, és természetesen MAX CUT kaszasínnel is rendelkeznek. A bal alsó függesztőcsapnak köszönhetően gyorsan rögzíthetők, és a 95 ° -os felhajtással biztonságosan a traktor mögött szállíthatók. A fordulókorlátozó rendszer már gyárilag beépítve is elérhető a szársértős kaszákhoz. Ezeknél a modelleknél is a könnyebb kezelhetőség érdekében elérhető a fordulatszám csökkentés.

Szársértő használatával a vágott anyag szárítási ideje jelentősen csökken. A takarmány típusától függően, annak megfelelő szársértőt kínáljuk Önnek: verőujjas- , vagy gumihengeres szársértőt.