CLAAS ORIGINAL alkatrészek – Mérethelyes

A CLAAS ORIGINAL eredeti alkatrészek kifejezetten a CLAAS gépekhez gyártott precíziós, megbízható és csúcsminőségű szériatermékek. A CLAAS ORIGINAL eredeti alkatrészek élettartama hosszabb, és kisebb a meghibásodás lehetősége, így téve a gépfenntartást hatékonyabbá. A CLAAS ORIGINAL eredeti alkatrészek gazdaságossága es minősége mindig kifizetődő.

CLAAS PREMIUM LINE – Alkatrészek profiknak

A CLAAS PREMIUM LINE alkatrészek használata meghosszabbítja gépe munkával töltött idejét, ezáltal Ön pénzt és értékes időt takaríthat meg. CLAAS PREMIUM LINE speciális wolfram-karbid rétege megháromszorozza gépe szolgálati idejét, így gépének kevesebb kopóalkatrész cserére lesz szüksége.

Összefoglaltuk Önnek a legfontosabb érveket, hogy miért érdemes a CLAAS JAGUAR silózójához a CLAAS PREMIUM LINE ellenkéseit választania:

 • akár háromszor hosszabb élettartam;
 • alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás;
 • önélező tulajdonság;
 • egyedülállóan pontos vágási minőség;
 • magas fokú korrózió elleni védelem,
 • akár fokozottan köves, kavicsos körülmények között is használható.

Használjon CLAAS PREMIUM LINE alkatrészeket gépe hosszú és zavartalan működéséért!

CLAAS REMAN – régi barát, akire támaszkodhat

A CLAAS REMAN termékek minden eleme alapos átvizsgálás, szükség esetén javítás után kerül újra tulajdonosához. Nem meglepő hát, hogy a CLAAS a CLAAS ORIGINAL REMAN alkatrészekre ugyanazt a garanciát biztosítja, mint a teljesen új elemekre, hiszen kiváló érvek szólnak a CLAAS REMAN alkatrészei mellett is:

Rövidebb állásidő, akár a helyszínen is cserélhető. A CLAAS REMAN termékekhez akár 50 százalékkal alacsonyabb áron juthat hozzá. A CLAAS REMAN újraépítési folyamat garantálja a magas minőséget. Műszaki fölényhez juthat! A gép értéke nem változik, mivel a CLAAS REMAN alkatrészek minősége megegyezik az újakéval. Reális javítási megoldások: a CLAAS REMAN alkatrészekkel a régebbi gépek is gazdaságosabban javíthatóak. A CLAAS REMAN alkatrészekkel Ön aktívan óvhatja a környezetet, mivel megőrizhetők a természeti kincsek, mert az alkatrészek újra használatba kerülnek.

Plusz „szemek” – CLAAS kamerarendszerek

A CLAAS kamerarendszerei támogatják Önt precíz és gazdaságos munkavégzése során, függetlenül a géptől vagy a munkafolyamattól. Ezek az eszközök a csatlakozótól a kameráig első osztályú elemekből épülnek fel, és kristálytiszta, színes, nagy felbontású képet biztosítanak.

A 7” LCD kijelző az adott fényviszonyoknak megfelelően akár automatikusan is képes beállítani magát, így erős napfény esetén is garantált a kimagasló képminőség. A PROFI CAM 3, kábel segítségével továbbítja a képet, míg a PROFI CAM 3 PLUS vezetékek nélkül kommunikál.

A PROFI CAM 3 és PROFI CAM PLUS néhány előnye:

 • robusztus kialakítás: a PROFI CAM 3 és a PROFI CAM PLUS moduláris felépítésének köszönhetően könnyen kombinálható;
 • kiváló képminőség: egyszerre akár négy kamerakép is megjeleníthető a kijelzőn. Rossz látási viszonyoknál is hatékonyan alkalmazható;
 • beépített fűtés: felmelegíti a lencsét takaró üveget, így elkerülhető, hogy az eszköz bepárásodjon vagy befagyjon;
 • egyszerű beüzemelés és még egyszerűbb működtetés,
 • Sokféle területen alkalmazható.

CLAAS ORIGINAL bálahálók

Minden csomagolóanyag megfelel a szigorú CLAAS előírásoknak és rendkívül gazdaságosak. A CLAAS termékeket széles körűen teszteljük, hogy a felhasználás során ne fordulhasson elő semmilyen probléma. Az összes teszt eredményét a CLAAS szakemberei hagyják jóvá. Fedezze fel a csomagolóhálók és zsinórok megbízható minőségét és győződjön meg költséghatékonyságukról.

CLAAS ORIGINAL orrsúlyok

Ha megbízható súlyozásról van szó, a CLAAS a termékek széles választékát kínálja ideális orrsúlyaival mindenféle alkalmazáshoz és géptípushoz. Legyen szó munkáról az üzemben, vagy kinn a földeken, ha hatékony és gazdaságos munkát akarunk végezni, ami a növényt is védi, gyakorlatilag mindig a súlyozás fontosságánál lyukadunk ki.