GPS PILOT CEMIS 1200

Precíziós gazdálkodás, egyszerűen

GPS PILOT CEMIS 1200

Precíziós gazdálkodás, egyszerűen

Pontos, egyszerű és előremutató GPS PILOT kormányzási rendszerek

Az üzemi eredmény javítása és a napi munka megkönnyítése - a CEMIS 1200 terminál használatával egy lépés a jövőbe. - A GPS PILOT automatikus kormányrendszerrel a betakarítógépe mintha sínen futna: mindig a megfelelő nyomvonalon, a teljes munkaszélességben, átfedés nélkül. Nincs szükség hosszú tanfolyamra. Meg fog lepődni, hogy milyen könnyen kezelhető az automatikus kormányzás ezen a terminálon keresztül. Az ISOBUS-nak és az adatcsere szabványos formátumainak köszönhetően a CEMIS 1200 terminál a mezőgazdasági precizitás jövője.

Egyszerű

A CEMIS 1200 tökéletesen illeszkedik a fülkébe: a CEBIS terminál menürendszerének mintájára kialakított logikus kezelőfelületen a kezelők gyorsan eligazodnak. A rendszert minden CLAAS gépen használhatja, amely GPS PILOT CEMIS 1200-hoz elő van készítve. A terminál és az antenna pillanatok alatt átszerelhető egyik gépből a másikba, így ez nagyobb rugalmasságot biztosít, miközben pénzt takaríthat meg.

Előremutató

A CEMIS 1200 terminállal kényelmesen, néhány kattintással elvégezheti a feladatok kezelését mobiltelefonos kapcsolaton keresztül. Tervezze meg a feladatokat a gazdaságirányítási szoftverben, és a TELEMATICS segítségével közvetlenül a 365FarmNet-ről vagy más csatlakoztatott rendszerről töltse fel a betakarítógépre. A kezelő így látja az összes feladatot, és miután elkészült, gyorsan és egyszerűen visszaküldheti az irodába az adatokat.

A GPS PILOT CEMIS 1200 terminállal megkapja a jövő terminálját. Az Ön cégére szabva, gyárilag teljes körű funkciókkal, vagy az Ön igényei szerint fokozatosan bővítve. Változnak az igényei a szezon során? Nem probléma: a digitális csatlakozásnak köszönhetően gyorsan és rugalmasan illesztheti a rendszer funkcióit az igényeihez. A megfelelő licensz vagy funkció online aktiválható a terminálon.

Pontos

A pontos munkához jó korrekciós jel szükséges. A SATCOR 15*-nél a pontosság is a gépében van, sőt 5 évig. Még nagyobb pontosságra van szüksége? Opcionálisan választhat a SATCOR 3*) és a SATCOR 3 FAST*) korrekciós jelek közül.

Ha az abszolút precizitás a legfontosabb, válassza a GPS PILOT CEMIS 1200-ast RTK korrekciós jellel a lehető legnagyobb pontosság érdekében. Az összes RTK korrekciós jelet az alapfelszereltség részét képező RTK Bridging funkció támogatja, így a jel elvesztése esetén a munka akár 20 percig is folytatódhat fokozatosan csökkenő pontossággal.

Szélsőséges domborzat vagy nincs megfelelő hálózat? Az RTK Bridging Premium funkció segítségével egyszerűen folytathatja a munkáját – a pontosság elvesztése nélkül, időkorlát nélkül.

SATCOR 15 / SATCOR 3 / SATCOR 3 FAST jelet a Trimble RTX biztosítja.

A SATCOR korrekciós jelek, az RTK Bridging és az RTK Bridging Premium funkciók meghatározott országokban érhetők el. Közösen megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön egyéni igényeihez!