ARION 470-410

Tapasztalja meg a szabadságot.

Minden nap új kihívásokat jelent, mégis örömmel várhatja őket. Egy olyan traktorral dolgozik, mely mindent elintéz.

#arion400fan

ARION 470-410

Tapasztalja meg a szabadságot.

Minden nap új kihívásokat jelent, mégis örömmel várhatja őket. Egy olyan traktorral dolgozik, mely mindent elintéz.

#arion400fan

CLAAS Traktorok | ARION 470-410.


CLAAS Smart Farming

Digitális megoldások traktorokhoz

Ideje felfedezni a CLAAS digitális megoldásait a precíziós gazdálkodáshoz és a gépek jobb teljesítményéhez.

Digitális megoldások felfedezése

Az új ARION 400:
Legyen Ön is rajongó #arion400fan.

Gábor Steinhauser
CLAAS traktor termékmenedzser, Magyarország
"Nálunk szinte minden munkához használható egy ARION 400-as: szántóföldi munkákhoz, szállításhoz, vetéshez, kaszáláshoz, permetezéshez. Ez a gép olyan sokoldalú."
"Nagyon várjuk az új ARION-t. Még kényelmesebb és még nagyobb teljesítményű. Ez alatt azt értem, hogy dinamikus a motorja, amely keveset fogyaszt, nagy teljesítményű a hidraulikája és kényelmes, tágas a fülkéje akár egy hosszú munkanapon is.

Tetszik, hogy ez a traktor nem korlátoz engem. Sebességváltója jól van beállítva, így bármilyen munkát el tudok végezni az ARION-nal. Nos, kivéve talán a legnehezebb talajmunkát. De erre ott van a nagy testvére, az AXION 900."
Sandra Wötzl
Borász és gazdálkodó, Ausztria
"Számomra a mezőgazdaság nagyszerű termékek előállítását jelenti szeretettel és szenvedéllyel. A borászatban és a gazdaságban nincs két egyforma nap."
"Az ARION állandó társunk. Vele művelem a szántóinkat, szántok, talajt művelek, gabonát és napraforgót szállítok vele. Valójában nincs semmi, amire nem használnám a mindennapi munkám során.

A teljesítmény, a tömeg és a vonóerő ideális aránya biztonságos és jó vezetési élményt nyújt. Nagyon jól érzem magam a fülkében. A kényelem nagyszerű, a kilátás nagyon jó, a kezelés egyszerű és világos."
Michael Radauer
Fatermelő és gazdálkodó, Ausztria
"Amióta az eszem tudom, szüleim gazdaságában ténykedek, amelyet időközben bátyám, Markus vezet. Legyen szó mezőgazdasági munkáról, vagy másik cégünknél "Radauer Fatermelő- és Kertészeti Kft." - nél végzet munkákról, mind nagy ARION 400 rajongók vagyunk.
"Ez az első ARION 400 traktorunk. Soha nem volt gondunk vele. Beszállunk, elindulunk, dolgozunk, és biztosak lehetünk a hatékonyságában. Télen, vagy nyáron mulcsozásnál, bálázásnál, rakodásnál, szállításnál egyaránt.

Ez a traktor verhetetlen. Számunkra az egyszerű kezelhetőség és kényelem mellett, a motor-váltó összhangja és az alacsony súlypont a legfontosabb szempontok. A munkában mindig biztonságban érezzük magunkat."
Josef Radauer
Gazdálkodó,Ausztria
"Szeretek gépekkel dolgozni. Gazdaságunkban fafeldolgozással, fakivágással és erdőirtással keresem a kenyerem."
"Az ARION igazi sokoldalú. A legelőkön használjuk, például bálázóval és rakodókocsival. De munkaeszközök, fa és sokféle egyéb rakomány szállítására is használom. Gyakran vagyok kint a hegyoldalban vele és a mulcsozóval.

Azt, hogy még a hegyoldalban is mindig biztonságosan érzem magam, a teljesítmény, a súly és a vonóerő jó arányának köszönhető. Természetesen a fülkéből jó a kilátás és egyszerű a gép kezelése is. Ha jól érzed magad egy gépen, akkor kevesebb hibát követsz el."
Helmut (Olli) Heppe
Traktor termékmenedzser a CLAAS Németországnál
"Akit érdekel egy CLAAS traktor, bármikor szívesen kérdezhet tőlem. Kívül-belül ismerem az ARION 400-at. Nekünk is van egy a feleségem gazdaságában."
"Bármit meg tudsz vele csinálni. Elképesztően sokoldalú. Sógorom fóliát fektet vele a spárgaföldeken, talajt művelünk vele.

Mindannyiunkat lenyűgöz a kormányzási rendszer és a finoman mükődő sebességváltó. Még a családfő is vezeti, pedig ő már 91 éves. Szerintem többet nem is kell elmondanom a könnyű kezelhetőségről és az egyszerű kezelésről."
Christian Leyer
Mezőgazdász, Németország
"Legjobban azt szeretem a munkámban, hogy minden nap kint lehetek a természetben és az állatok mellett. Édesapámmal közösen vezetjük tehenészetünket."
"Mindketten fontosnak tartjuk, hogy az ARION 400 traktorunkat sokféleképpen ki tudjuk használni. Szinte nincs is olyan munka körülöttünk, amit ne tudnánk vele elvégezni. Extrém fordulékonysága és a frontrakodó emelési magassága különösen előnyünkre vált. A PANORAMIC vezetőfülkéből pedig szuper a kilátás.

„Nagyon tetszik nekünk az új ARION-ban, hogy a kormányzási rendszer segítségével a nyomvonalakat már előzőleg meg tudjuk adni a tábláinkon. Ez rendképzésnél különösen előnyös. Nagy sebességgel történik a betakarítás, és a silózó gépkezelője örül, ha egyenes a rend. Így zökkenőmentesen működik a teljes silózási lánc.”
Asbjørn Velde
Értékesítő, Velde Maskin - CLAAS kereskedés, Norvégia
"Nem csak árulom az ARION-t, én és a bátyám is használunk egyet a gazdaságában. Mindent megcsinál: talajművelés, bálarakodás, terményszállítás."
"Amikor azt kérdezem barátaimtól, ügyfeleimtől és kollégáimtól, hogy mit várnak el az új ARION-tól, mindig ugyanazt a választ kapom: könnyen kezelhetőnek, megfizethető szervizköltségűnek és az igényeknek megfelelően konfigurálhatónak kell lennie. Semmi gond, mondom akkor.

Büszke vagyok arra, hogy ilyen jó CLAAS szolgáltatásunk van itt, Norvégiában. A kereskedők azonnal reagálnak, a szerelők jól képzettek és a pótalkatrészek gyorsan megérkeznek. Ez nagyon fontos minden gazdálkodó számára nemcsak a betakarítás idején."
Jakob Eskeland
Gazdálkodó, Norvégia
"Szeretek gazda lenni és élelmiszert termelni hazánknak. A traktorom segítségével főleg szálatakarmányt takarítok be, illetve hígtrágya kijuttatásra használom."
"Magasak az elvárásaim egy új traktortól. Legyen stabil felépítésű, kényelmesen vezethető és könnyen kezelhető. Számomra nagyon fontos, hogy legyenek olyan gumiabroncsok a traktoron, amelyek védik a talajt és a gyep szerkezetét. Az új ARION-ban minden megtalálható, amire szükségem van.

Különösen tetszik az üvegtetős PANORAMIC fülke. Kiváló kilátást biztosít előre és felfelé. Munka közben is élvezhetem a norvég napot. Nem, ez nem vicc. Még nálunk is átlagosan 3,2 óra napsütés van naponta."

Mindenki másként határozza meg a szabadságot.

Mindenki másként határozza meg a szabadságot. Egyesek számára akadálytalan kilátás, mások számára inkább a nagyobb mozgásszabadság intelligensen elrendezett kezelő elemekkel. Megint mások annak örülnek ha tiszta fejjel dolgozhatnak: amikor intelligens digitális asszisztensek segítenek, amelyek tehermentesítik a gépkezelőt és növelik a hatékonyságot.

Bármit jelentsen Önnek a szabadság fogalma, az ARION 400 biztosítja.

Dolgozzon ösztönösen!

Okos kezelőtámogató rendszerek
Örüljön, hogy könnyebben dolgozhat! A CSM táblavégi forduló menedzsment és a dinamikus kormányzás megkönnyíti munkáját. Ehhez jönnek a kormányzási rendszerek, amelyekkel akár 7%-kal csökkentheti üzemanyag-felhasználását és üzemeltetési költségeit.
Intelligens adatkezelés
Egyszerűsítse dokumentációját! A CLAAS TELEMATICS portál felügyeli és ellenőrzi gépeit. Az információkat bármikor és bárhonnan lehívhatja – a DataConnect-nek köszönhetően most ,ár más gyártók gépeiről is.
Hatékony kapcsolat
Javítsa a munkafolyamatait! ISOBUS-os munkagépeit könnyen kezelheti a multifunkciós kar funkciógombjai segítségével. Egyszerűen csatlakoztassa a munkagépét, és ez már meg is jelenik az ISOBUS terminálon.
Kiemelkedő kényelem
Legyen hatékonyabb! Egyedülálló a térérzet a PANORAMIC fülkében: 360 ° -os körpanorámás kilátás és különösen jó kilátás felfelé a homlokrakodóra. Emellett olyan digitális segédeszközök vannak a fülkében, amelyek növelik a gépkezelő hatékonyságát. Ilyen kényelmes multifunkciós kar egyetlen másik traktorban sem található meg.
Intelligens váltó
Vezesse az ARION 400-ast sebességváltó kar és tengelykapcsoló pedál nélkül! A QUADRACTIV vagy a HEXACTIV jóvoltából úgy válthat sebességet, mint egy automata váltós autóban. Használja ki a további kényelmes automatikus funkciókat, mint például a SMART STOP-ot vagy a sebességtartó automatikát!

Legyen Ön is rajongó #arion400fan

ARION 470-410.

470460450440430420410
Maximális teljesítmény (ISO TR 143961)kW/LE107/14599/13592/12585/11585/11575/10067/90
Max. teljesítmény CPM-mel (ECE R 120)1kW/LE114/155107/14599/13592/125

1 Megfelel az ISO TR 14396-nak.