EVION 400

Kényelmes, rugalmas és jövőbiztos

A mezőgazdaság családi ügy. Főként akkor, ha az generációk óta jelen van. Ilyen esetben egy új mezőgazdasági gép beszerzése minden érintett szívügye. Az EVION a kényelmével, rugalmasságával és jövőbiztos kivitelével modern technológiák széles körét kínálja a gépesített gazdaságok számára.

A család szívügyünk. Mint az új EVION.

EVION 400

Kényelmes, rugalmas és jövőbiztos

A mezőgazdaság családi ügy. Főként akkor, ha az generációk óta jelen van. Ilyen esetben egy új mezőgazdasági gép beszerzése minden érintett szívügye. Az EVION a kényelmével, rugalmasságával és jövőbiztos kivitelével modern technológiák széles körét kínálja a gépesített gazdaságok számára.

A család szívügyünk. Mint az új EVION.

  • Kényelem – Bárki képes a gép egyszerű és intuitív kezelésére. Az EVION-nal még nehéz körülmények között is mindenkinek megy a cséplés.
  • Rugalmasság – Legyen szó bármilyen terményről vagy aratási körülményről, az EVION gyorsan alkalmazkodik az új helyzethez, és Önnel együtt kiválóan megoldja a feladatot.
  • Felkészült a jövő feladataira – Generációkon keresztül számíthat az EVION-ra, és a használata minden percében élvezheti a teljesítményéből számrazó előnyöket.

CLAAS Smart Farming

Digitális megoldások kombájnokhoz

Ideje felfedezni a CLAAS digitális megoldásait a precíziós gazdálkodáshoz és az automatikus dokumentációhoz.

Digitális megoldások felfedezése


Az EVION-nal mindenkinek könnyen megy a betakarítás.

Mert a betakarításhoz kényelmes környezet kell.

Ha egyszerre sok a feladat, akkor gyakran minden családtag besegít. Közéjük tartozik az EVION is. A maximális kényelemre tervezett géptípus pillanatok alatt elsajátítható kezelést kínál, hogy bárki magabiztosan kezelhesse a gépet, még nehéz körülmények között is.

A multifunkcionális CMOTION menetkar és az áttekinthető CEMIS 700 terminál egyaránt rendkívül könnyen kezelhető. A CEMIS 1200 (opcionális) precíziós GPS funkciókkal és hálózati dokumentációval támogatja a gépkezelőt. Kiváló LED munkalámpák, teljesen automatikus légkondícionáló, valamint alacsony zajszint, hogy a stresszmentes munkakörnyezet bármilyen helyzetben adott legyen.


Az EVION minden terményhez kiváló választás.

Mert a hatékonysághoz rugalmasság kell.

Egy családban mindenki biztos lehet abban, hogy számíthatnak egymásra. Segítünk, ha szeretteinknek szüksége van rá, épp ahogyan az új EVION is segít az ilyen helyzetekben. Ez a géptípus gyorsan alkalmazkodik az új körülményekhez és közreműködik abban, hogy hatékony megoldás szülessen.

A gyors átállás és beállítások sokféle kombinációja egyet jelent a termények közötti villámgyors váltással. A MULTICROP kosár mindent biztosít ahhoz, hogy bármilyen terménytípussal megbírkozzon a gép, miközben az univerzális cséplőrendszer a szalma és a termény kímélő kezelését teszi lehetővé még nagy áteresztés mellett is.


Az EVION több generáción keresztül megelégedéssel használható.

Mert a jövőnek megbízhatóságra van szüksége.

A legújabb családtagként hazaérkező EVION-nal minden gazdálkodó hosszú távra tervezhet, hiszen jól bevált műszaki megoldásokat vesz át típustársaitól, a LEXION és TRION sorozatoktól. Ennek köszönhetően generációkon keresztül számíthat az EVION-ra.

A CLAAS minősége garancia a hosszú élettartamra és a magas áron történő újraértékesítés lehetőségére. A MAXI CARE karbantartási csomagok minimálisra csökkentik a javítási és meghibásodási kockázatot. A gazdálkodók számíthatnak a CLAAS márka szervízhálózatára, ami éjjel-nappal biztosítja a típushoz tökéletesen megfelelő alkatrészeket. A nagyfokú hatékonyság, a stabil áteresztőképesség, az alacsony fogyasztás és a mérsékelt üzemeltetési költségek a gép teljes életciklusa során kihasználhatók lesznek.

Gyorsan elrepülnek a betakarítással töltött hosszú napok.

Helyezze magát kényelembe!

Az EVION-ban sokminden megtalálható, amiért a nagytestvérei, a LEXION és a TRION kezelői már régóta lelkesednek. Például a CLASS páratlan kényelme, vagy az intelligens kezelői megoldások, melynek köszönhetően a gép minden funkciója kényelmesen működtethető – mégpedig olyan könnyen, hogy bárki képes vezetni a gépet, még nehéz betakarítási körülmények között is.

1: Nagy fényerejű CEMIS 700 terminál

Az ISOBUS-kompatibilis CEMIS 700 terminál áttekinthetően megjelenít minden fontos gépállapotot.

2: Állítható kartámasz

A jobb kezével ösztönösen, közvetlen beállítással működtetheti a gép fontos funkcióit

3: Testre szabás

A CEMIS 700 terminált úgy állíthatja be, ahogy az Önnek a legkényelmesebb.

4: Több hely a lábnak

A keskeny kormányoszlop és a komfortos lábtartók révén még a nagy termetű járművezetők is tágas kényelemben részesülnek.

5: Kényelmes ülések

A légrugós vezetőülés és egy kényelmes utasülés óvja a gerincet még a hosszú munkanapokon is.

6: Körkörös kilátás

A kinyúló tükörtartók és a vezetőfülke keskeny oszlopai szabad kilátást biztosítanak minden irányban.

7: Jól belátható kalászvisszahordó

A közvetlen rálátás a kalászvisszahordóra lehetővé teszi a gépbeállítások gyors kiértékelését.

8: Nagy magtartály kémlelőablak

Ezáltal még könnyebben ellenőrizhető a termény minősége.

9: Kellemes hőmérséklet

Az alapfelszereltség részét képező automata klímaberendezés a hideg és a forró napokon is kellemes hőmérsékletet teremt a munkavégzéshez.

10 Erős fényű LED-es világításcsomag

Világítsa meg a munkaterületet a LED-es fényszórókkal 360°-ban.

Download > RGB (497KB)  |  CMYK (17MB)
schließen
Download > RGB (662KB)  |  CMYK (22MB)
schließen

Műszaki adatok

EVION

450

430

410

Cséplődob szélesség (mm)

1420

1420

1420

Szalmarázóláda (darabszám)

5

5

5

Magtartály (l)

8000

6500

5600

Motor

Cummins B6.7

Cummins B6.7

Cummins B6.7

Maximális teljesítmény (ECE R 120) (kW/LE)

190 / 258

170 / 231

150 / 205